Hi, welkom bij FlitsKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Babyreveal met Photobooth

  • Gregory
  • 10-09-2022
Babyreveal met Photobooth

Babyreveal met photobooth

Na 16 weken kunnen dokters vaak al herkennen wat voor geslacht jouw baby zal hebben. Bij de 20 weken echo zal de dokter samen met jou en je partner de baby onderzoeken op lichamelijke afwijkingen én zal de dokter het geslacht bekend maken. Hoewel je dus tijdens deze echo al het geslacht kunt weten, wordt het in deze tijden steeds populairder om een babyreveal te organiseren. Een babyreveal is eigenlijk, zoals het woord al zegt, een ontrafeling van de gender van jouw toekomstige baby. Een babyreveal kan op verschillende manieren georganiseerd worden. Dit hangt helemaal van jouw wensen, plannen en ideeën af.

Verschillende manieren voor babyreveal

Je kunt jouw eigen babyreveal op verschillende manieren organiseren. De manier waarop je je babyreveal inricht, hangt af van jouw smaak, wensen en ideeën. Het is immers jouw babyreveal. Een babyreveal wordt de laatste paar jaren gezien als een heel belangrijk onderdeel tijdens de zwangerschap. Je kunt babyreveal dus eigen plaatsen in het rijtje van babyshower en kraambezoek. Maar hoe kun je je babyreveal precies organiseren? Je kunt er zowel voor kiezen om het groots aan te pakken als klein. Maar hoe pak je als toekomstige ouder precies zo’n voorbereiding van een babyreveal aan? Hieronder worden wat tips gegeven om jou op weg te hulpen

Een babyreveal groots aanpakken

Houd je van groots en uitdagend? Dan zul je er waarschijnlijk voor kiezen om jouw babyreveal groots aan te pakken. Wanneer je het groots aanpakt, zul je de nodige voorbereidingen moeten treffen. Zo raad ik je aan ruim van tevoren een datum te prikken, je weet immers wanneer je 20 weken zwanger bent. Daarnaast is het belangrijk om te denken aan de indeling van je babyreveal. Wat zijn je wensen? De laatste paar jaren is het super populair om een photobooth te regelen voor je babyreveal. Een photobooth is eigenlijk een hokje waarin mensen foto’s kunnen maken die meteen uitgeprint worden met een fantastische lay-out. Zo kun je de lay-out personaliseren waardoor je bijvoorbeeld de datum van de babyreveal en jullie namen toevoegen. Je kunt er ook voor kiezen om een blauwe en roze kleur te verwerken. 

Voordelen van een photobooth 

Een photobooth regelen voor jouw babyreveal brengt enorm veel voordelen met zich mee. Ten eerste zullen mensen een herrinnering mee naar huis nemen van jullie babyreveal. Door de lay-out zijn de foto’s ook super leuk om bijvoorbeeld op de koelkast op te hangen. Hierdoor zal jullie babyreveal niet vergeten worden. Ten tweede kan een photobooth gezien worden als een ijsbreker. Op een babyreveal zullen jullie namelijk verschillende mensen uitnodigen. Je nodigt namelijk zowel collega’s als oude basisschool vriendinnen uit maar ook familie en buren bijvoorbeeld. Om het ijs wat te breken, is een photobooth ideaal. Je kunt namelijk lekker poseren met z’n allen en lekker gek doen zonder dat je verplicht een gesprek moet voeren. Hierna zullen de gasten zich meteen meer op hun plek voelen.


Kenmerken van een photobooth 

Je kunt de photobooth zo gek inrichten als je zelf wilt. Zo kun je kiezen voor een originele achtergrond. Wanneer je een photobooth huurt voor je babyreveal, is het leuk om te spelen met roze en blauwe kleuren bijvoorbeeld. Daarnaast kun je er ook kiezen om verschillende attributen en props in de photobooth te leggen. Bij een babyreveal zijn vaak speentjes, roze en blauwe ballonnen en ooievaars enorm populair. De gasten kunnen er namelijk voor kiezen om deze props te gebruiken tijdens het maken van foto’s. Deze attributen zullen ervoor zorgen dat de foto’s nog leuker en vrolijker zijn. Binnen no time zal er een lange rij voor de photobooth staan omdat al jouw gasten laaiend enthousiast zijn. Een photobooth kan een babyreveal dus helemaal afmaken!

Een babyreveal naar jouw eigen smaak

Je kunt een babyreveal dus helemaal invullen naar jouw eigen smaak en ideeën. Wil je het toch juist wat kleiner vieren? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een taart te laten bakken door de bakker. Van tevoren geef je de bakker de envelop met daarin het bepalende geslacht. De bakker bakt dan een taart met een roze of een blauwe vulling. Bij het aansnijden van de taart wordt dus duidelijk of jullie een meisje of een jongen verwachten. Zorg ervoor dat je dus op tijd begint met het invullen van jouw eigen babyreveal. Maak er een geweldige dag van en omring je met de mensen die je lief hebt. Een babyreveal kun je namelijk niet vaak in je leven organiseren, laat je dus vooral niet tegenhouden en leef je uit.