Hi, welkom bij FlitsKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Een Photobooth Huren voor een Open Dag: Vermaak en Herinneringen voor Iedereen

 • Ido
 • 18-10-2023
Een Photobooth Huren voor een Open Dag: Vermaak en Herinneringen voor Iedereen

Een open dag is een geweldige manier om mensen welkom te heten in jouw organisatie, school, bedrijf of evenement. Het is een kans om te laten zien wie je bent, wat je doet, en waarom mensen zich bij jou zouden moeten aansluiten. Maar naast informatieve presentaties en rondleidingen, wil je ook een positieve indruk achterlaten en een onvergetelijke ervaring bieden. Een manier om dit te doen is door een photobooth te huren voor je open dag.

Waarom een Photobooth voor je Open Dag?

Photobooths zijn de laatste jaren een populaire toevoeging aan allerlei soorten evenementen geworden, en open dagen vormen hierop geen uitzondering. Hier zijn een paar redenen waarom het huren van een photobooth een slimme zet is:

 1. Entertainment: Een photobooth biedt een leuke en interactieve activiteit voor bezoekers van alle leeftijden. Het zorgt voor een welkome afwisseling van informatieve presentaties en kan de sfeer ontspannen en luchtig maken.
 2. Herinneringen: Bezoekers kunnen foto's maken om te koesteren en delen met vrienden en familie. Deze aandenkens helpen hen herinneren aan de open dag en zullen ook positieve associaties met jouw organisatie oproepen.
 3. Promotie: Je kunt de photobooth aanpassen met jouw logo, slogan, of thema van de open dag. Hierdoor wordt het een krachtig marketinginstrument, terwijl mensen plezier hebben.
 4. Sociale Media: Foto's gemaakt in de photobooth kunnen gemakkelijk worden gedeeld op sociale media, waardoor jouw open dag een bredere online zichtbaarheid krijgt.

Hoe Huur je een Photobooth?

Het huren van een photobooth voor je open dag is een eenvoudig proces. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Onderzoek: Zoek naar lokale bedrijven die photobooth-verhuur aanbieden. Bekijk hun portfolio en lees recensies om te bepalen welk bedrijf het beste bij jouw behoeften past.
 2. Kies je opties: Photobooths zijn er in verschillende maten en stijlen. Kies degene die het beste bij de ruimte en het thema van je open dag past. Overweeg ook extra's zoals rekwisieten, aangepaste achtergronden en fotoprints.
 3. Aanpassing: Bespreek hoe je de photobooth kunt aanpassen met je branding en thema. Dit omvat aangepaste fotostrips en de buitenkant van de photobooth.
 4. Planning: Werk samen met het verhuurbedrijf om de logistiek en timing af te stemmen. Zorg ervoor dat de photobooth klaar staat voordat de open dag begint en dat er technische ondersteuning beschikbaar is.
 5. Promotie: Laat bezoekers van tevoren weten dat er een photobooth beschikbaar zal zijn, en moedig ze aan om deze te bezoeken tijdens de open dag.

Tijdens de Open Dag

Op de dag zelf is het belangrijk om de photobooth goed te promoten en ervoor te zorgen dat deze soepel verloopt. Zorg ervoor dat er iemand beschikbaar is om vragen te beantwoorden en te helpen met de photobooth als dat nodig is. Moedig bezoekers aan om plezier te hebben en deel te nemen.

Na de Open Dag

Na de open dag is het tijd om te genieten van de vruchten van je inspanningen. Verzamel alle foto's die zijn gemaakt en deel ze op sociale media om de buzz rond je evenement gaande te houden. Bedank ook het verhuurbedrijf voor hun diensten.

Een photobooth huren voor je open dag is een geweldige manier om bezoekers te vermaken, herinneringen te creëren en je organisatie te promoten. Het is een investering die de moeite waard is en die de positieve indruk van je open dag zal versterken. Dus, waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een photobooth en maak van je open dag een onvergetelijke ervaring voor iedereen!