Hi, welkom bij FlitsKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Photobooth-Extraatjes: Ideeën om je Evenement naar een Hoger Niveau te Tillen

 • Siem
 • 15-10-2023
Photobooth-Extraatjes: Ideeën om je Evenement naar een Hoger Niveau te Tillen

Photobooths zijn niet alleen leuk en interactief, maar je kunt ze ook gebruiken om je evenement naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een bruiloft, een bedrijfsfeest of een festival organiseert, hier zijn enkele creatieve ideeën om het meeste uit je photobooth-ervaring te halen.

 1. Thema-gerelateerde props:
 2. Maak je photobooth nog specialer door props toe te voegen die specifiek zijn voor het thema van je evenement. Als je bijvoorbeeld een retro-feest organiseert, zorg dan voor props zoals oversized zonnebrillen, discohoeden en retro-microfoons. Dit voegt een extra dimensie van plezier en betrokkenheid toe aan de foto's.
 3. Gastoptredens:
 4. Organiseer verrassingsgastoptredens bij de photobooth. Nodig een lokale artiest, een bekend persoon of zelfs een mascotte uit om een bezoekje te brengen aan de photobooth en samen met de gasten foto's te maken. Dit zorgt voor opwinding en creëert unieke momenten die de gasten nog lang zullen herinneren.
 5. Green screen achtergronden:
 6. Voeg een vleugje magie toe aan je photobooth met behulp van green screen technologie. Hiermee kun je digitale achtergronden toevoegen aan de foto's, waardoor je gasten zich in verschillende locaties en situaties kunnen wanen. Van exotische stranden tot bekende wereldsteden, de mogelijkheden zijn eindeloos.
 7. Instant fotostrips maken:
 8. In plaats van alleen losse foto's aan te bieden, kun je overwegen om fotostrips te maken. Gasten kunnen meerdere foto's maken die direct na elkaar worden afgedrukt op een fotostrip. Dit is een leuke en traditionele manier om de foto's te presenteren en maakt het ook gemakkelijker om ze te delen of in te plakken in een fotoboek.
 9. Themed Photobooth-ruimte:
 10. Transformeer de ruimte rondom de photobooth in een thematische fotostudio. Creëer een speciale hoek met decoraties, verlichting en achtergronden die passen bij het thema van je evenement. Gasten zullen het gevoel hebben dat ze een echte fotoshoot beleven en dit zal de kwaliteit en beleving van de foto's versterken.
 11. Fotowedstrijden en prijzen:
 12. Voeg een element van competitie toe aan je photobooth-ervaring door fotowedstrijden te organiseren. Moedig gasten aan om hun beste foto's te delen en geef prijzen weg voor verschillende categorieën, zoals de grappigste foto, de meest creatieve foto of de meest stijlvolle foto. Dit zorgt voor enthousiasme en betrokkenheid van de gasten.
 13. Aangepaste fotolay-outs:
 14. Maak je fotoprints nog persoonlijker door aangepaste fotolay-outs toe te voegen. Voeg het logo van je bedrijf toe, een speciale boodschap of de datum van het evenement. Dit maakt de foto's uniek en herinnert de gasten aan het bijzondere moment waarop de foto is genomen.

Conclusie:

Met deze extra ideeën kun je je photobooth-ervaring naar een hoger niveau tillen. Door thema-gerelateerde props, gastoptredens, green screen achtergronden, fotostrips, themed photobooth-ruimtes, fotowedstrijden en aangepaste fotolay-outs toe te voegen, maak je van je evenement een onvergetelijke ervaring voor je gasten.