Hi, welkom bij FlitsKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Photobooth Fabels

  • Johan
  • 15-11-2022
Photobooth Fabels

Dit zijn alle fabels over Photobooths

Het huren van een photobooth is voor veel mensen een must have op hun feest. Het geeft herinneringen om nooit te vergeten - letterlijk en figuurlijk - en het is een zeer eenvoudige vorm van entertainment. Toch is nog niet iedereen overtuigd van de voordelen van het huren van een photobooth. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en kwamen erachter dat dit vaak komt doordat mensen onwetend zijn. Zij hebben via via allerlei dingen gehoord hierover of hebben onjuiste aannames hierover gedaan. Zo denken mensen dat het huren van een photobooth veel geld zal kosten of dat het een gedoe is om te regelen dat deze op de juiste locatie komt. In deze tekst gaan wij jou uitleggen welke fabels er allemaal zijn over het huren van photobooths.


Photobooths zijn alleen leuk voor kinderen

Veel mensen denken dat photobooths enkel leuk zijn voor jonge kinderen. Juist het tegenovergestelde is waar! Ja, kinderen zijn vaak eenvoudig te vermaken en vinden het vaak geweldig en heerlijk om gekke bekken te kunnen trekken voor de camera, maar een photobooth is zeker niet alleen voor kinderen leuk. Vooral ook volwassenen vinden het maken van leuke en grappige foto’s erg leuk. ZIj kunnen in een fotohokje volledig zichzelf zijn en hebben een reden om gekke bekken te trekken. In een photobooth hoef je even helemaal niet te denken aan wat anderen van jou vinden en kun jij de meest mooie, grappige en bijzondere foto’s maken.


Het huren van een Photobooth is erg duur

Er zijn mensen die denken dat het huren van een photobooth erg duur is. Dat is ook niet zo gek, want tegenwoordig kost vrijwel alles veel geld en voor alle dingen die je krijgt en ervaart door een photobooth is het helemaal niet gek dat mensen denken dat het huren van een fotohokje erg duur is. Maar wees zeker niet getreurd, want ook dit is een fabel! Een photobooth huren is zelfs één van de goedkopere vormen van entertainment voor op jouw feest! Als jij een groot feest geeft dan is een photobooth een stuk goedkoper dan het huren van een bandje, dj of een fotograaf. Bovendien heb je ook nog eens iets om later naar terug te kijken.


Photobooths zijn voor weinig evenementen geschikt

Een derde fabel die mensen vaak geloven, is dat een photobooth enkel geschikt is voor een beperkt soort evenementen en feesten. Bij een photobooth denken zij aan een kinderfeestje of een festival, maar niet aan andere soorten evenementen. Dit is onzin, want photobooths zijn zeer ruim inzetbaar. Mensen huren photobooths voor op hun bruiloft, bij personeelsfeesten, verjaardagen, lustrums en nog veel meer! Voor ieder feest is de photobooth namelijk aan te passen aan het thema. Mensen kunnen foto’s maken met leuke accessoires die aangepast kunnen worden aan het soort feest dat jij geeft! Hierdoor kan de booth voor super veel verschillende evenementen worden gebruikt.


Photobooths zijn enkel saaie fotohokjes 

Photobooths zijn enkel saaie fotohokjes waar mensen foto’s kunnen maken. Dat is iets dat veel mensen denken en verwachten. Dit was vroeger misschien zo, maar tegenwoordig zijn er erg veel verschillende soorten photobooths waar mensen uit kunnen kiezen. Naast het standaard fotohokje, bestaan er ook fotohuisjes, zuilen, photobooths met greenscreens, en ga zo maar door. De mogelijkheden voor photobooths zijn nu veel meer dan dat deze twintig jaar geleden waren. Mensen kunnen in sommige photobooths zelfs gif’s en video’s maken en deze via de mail opsturen! Door deze verschillende opties zit er ook veel sneller iets geschikts bij voor jouw soort evenement.


Photobooths zien er lelijk uit

Naast het feit dat veel mensen denken dat photobooths enkel saaie fotohokjes zijn, zijn er ook veel mensen die photobooths er lelijk uit vinden zien. Zij denken dat er een standaard hokje is met een zeer uitgesproken print aan de buitenkant. Logisch dat zij er dan geen een willen huren. Photobooths zijn namelijk in verschillende stijlen te krijgen. Er zijn hokjes met een vintage look of juist een moderne en strakke look. Zo kun jij een hokje uitzoeken waarbij de uitstraling ervan volledig aansluit op het thema van jouw feest. Je hoeft niet meer bang te zijn dat de photobooth zal vloeken met de rest van jouw decor, want er is voor iedereen wel wat moois te vinden.


Je kunt maar een paar foto’s maken in de Photobooth

Sommige mensen verwachten dat er een beperkt aantal foto’s gemaakt kunnen worden in de photobooth. Zij zijn bang dat wanneer zij een hokje huren er na tien foto’s al een melding komt dat de machine aan zijn maximum zit. Gelukkig is dit niet zo en kun je zo’n groot aantal foto’s maken, dat je hier in een dag nooit aan zult komen.