Hi, welkom bij FlitsKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Photobooth op het strand kan dat ?

  • Gregory
  • 17-11-2022
Photobooth op het strand kan dat ?

Een photobooth op het strand: kan dat?

Feesten op het strand komen regelmatig voor. Op deze feesten moet er natuurlijk ook voor entertainment worden gezorgd, zodat de gasten en de hosts zich goed kunnen vermaken. Mensen vragen zich daarom vaak af wat er allemaal geschikt is voor op een strandfeest. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat niet alles even geschikt zal zijn tussen al dat zand. Er wordt daarom wel eens gevraagd of photobooths wel geschikt zijn voor op het strand. Het zijn immers machines en door zand kunnen deze beschadigd raken. Is het überhaupt mogelijk om een photobooth op het strand te huren? En als dit mogelijk is, hoe werkt dat dan precies? In deze tekst zullen wij jou alles vertellen wat jij moet weten over het huren van een photobooth op het strand. 


Is het mogelijk om een photobooth te huren voor op het strand?

Zeer kort gezegd is het antwoord op deze vraag ja, het is zeker mogelijk om een photobooth te huren voor op het strand. Echter, er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als jij dit van plan bent. Een photobooth is immers een soort machine en machines vinden het niet fijn als deze vol komen te zitten met zand. Dit kan de photobooth beschadigen en op den duur misschien zelfs kapot maken. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop jij kan zorgen dat jij een photobooth op het strand kunt gebruiken. Wij zullen hieronder een aantal voorbeelden benoemen.


Houd de photobooth uit de wind

Op het strand staat er eigenlijk altijd een stuk meer wind, dan meer het binnenland in. Bij het huren van een photobooth voor op het strand is het erg belangrijk dat je deze uit de wind houdt. Zeker bij een harde wind. De photobooth is dan wel redelijk groot en deze kan wel tegen een stootje, maar met harde wind kan deze omwaaien. Dit is gevaarlijk voor mensen die er omheen staan of er misschien in zitten. Bovendien kan de photobooth daardoor beschadigd raken door zowel het vallen, als het zand dat de wind met zich mee brengt. Dat willen we natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Zorg er daarom goed voor dat je de photobooth op een plek zet die uit de wind is. 


Houd de photobooth weg van zand

Zand is dus mogelijk schadelijk voor de photobooth. Het is daarom ook van groot belang dat je de booth op een plek zet waar weinig tot geen zand is. Voor een feest op het zand zelf kan dit door onder en rondom de photobooth een harde ondergrond te plaatsen. bijvoorbeeld met wat steigers. Zo voorkomen je dat de booth wegzakt in het zand of omvalt door de onstabiele ondergrond. Dit is veilig voor jou en de jouw gasten. Bovendien beschermt dit de photobooth tegen beschadigingen door zand.


Zet de photobooth in een strandtent

Bij feesten op het strand komt het niet vaak voor dat mensen dit volledig in de buitenlucht doen. Zeker niet in Nederland, omdat het weer bij ons zeer onvoorspelbaar is en omdat het vaak te koud is hiervoor. Vooral in de avonden. Veel strandfeesten beschikken daarom over een strandtent. Mensen kunnen hier in staan als het te koud wordt of het hele feest wordt hierin gegeven. Als er voor jouw feest gebruik wordt gemaakt van een strandtent, waarbij er ook een vloer aanwezig is en niet enkel zand, dan kun zeker een photobooth huren. Zo lang de photobooth stevig kan staan en er geen zand in kan komen, is het een goede plek om een photobooth te plaatsen. Een strandtent gebruiken is een zeer eenvoudige manier om de booth te beschermen.


Zorg dat de photobooth gemakkelijk en veilig naar de locatie kan komen

Op het strand zijn er vaak enorme trappen om van de duinen naar het strand te komen. Dit maakt het lastig, al dan niet onmogelijk, om een photobooth te huren. Deze fotohokjes zijn immers erg groot, waardoor ze ook aardig wat wegen. De photobooth een halve kilometer tillen van de boulevard naar het strand is eigenlijk geen optie. Zo lang je ervoor zorgt dat jouw feest wordt gehouden op een locatie waar de photobooth eenvoudig en veilig gebracht kan worden, is het mogelijk om er een te huren voor jouw feest. 


Zet de photobooth op de boulevard

Een van de makkelijkste manieren om een photobooth op het strand te plaatsen, is door dit op de boulevard te doen. Hier staat het fotohokje stevig en weg van het zand. Bovendien is het daar het makkelijkst om de booth naartoe te brengen en hoeft deze dan niet getild te worden.