Hi, welkom bij FlitsKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Top 10 Photobooth props

 • Urs
 • 31-07-2023
Top 10 Photobooth props

Photobooths zijn een populaire toevoeging geworden op feesten, bruiloften en evenementen van allerlei aard. Deze leuke en interactieve fotostations bieden gasten de mogelijkheid om onvergetelijke momenten vast te leggen. Eén van de redenen waarom photobooths zo geliefd zijn, is vanwege de fotoprops die worden aangeboden. Fotoprops voegen een speels element toe aan de foto's en helpen mensen om zich vrijer uit te drukken voor de camera. Hier zijn de top 10 meest gebruikte fotoprops bij een photobooth:


 1. Snorren en lippen op stokjes zijn een absolute favoriet bij photobooths. Deze klassieke en grappige props kunnen gezichten in een oogwenk transformeren en zorgen voor hilarische foto's.
 2. Van cowboyhoeden tot tiara's en van traditionele hoeden tot gekke feestelijke petten - hoeden zijn altijd een hit bij photobooths. Ze voegen een vleugje flair en persoonlijkheid toe aan de foto's.
 3. Brillen, zowel op stokjes als om op te zetten, zijn altijd in trek. Van hippe zonnebrillen tot nerdbrillen en extravagante monturen, deze props voegen een speels en modieus element toe aan de foto's.
 4. Borden met grappige en pakkende teksten kunnen de emotie en het plezier in een foto perfect vastleggen. Gasten kunnen creatief zijn met hun poses en de tekstborden gebruiken om boodschappen te communiceren.
 5. Naast snorren zijn er ook snorretjes en baardjes in verschillende vormen en maten beschikbaar voor degenen die een komische draai aan hun foto's willen geven. Daarnaast zijn er diverse haaraccessoires zoals strikjes, bloemenkransen en feestelijke hoofdbanden om de foto's extra leuk te maken.
 6. Voor specifieke thema-evenementen, zoals een retrofeest, een tropische party of een Hollywood-avond, kunnen photobooths speciale rekwisieten aanbieden die perfect aansluiten bij het thema. Dit voegt een extra dimensie van plezier en betrokkenheid toe.
 7. Dierenmaskers zijn een geweldige manier om een komische noot aan de foto's toe te voegen. Gasten kunnen in de huid kruipen van hun favoriete dieren en voor vermakelijke kiekjes zorgen.
 8. Mondstukken en grappige gezichtsuitdrukkingen kunnen een foto direct opvrolijken. Van uitgerekte monden tot gekke tongen, deze props zorgen voor lachwekkende momenten.
 9. Opblaasbare props zoals gitaren, microfoons, en cijfers zijn perfect voor gasten die zich als rocksterren willen voordoen of een speciale mijlpaal willen vieren.
 10. Emoji's zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons digitale leven. Het toevoegen van emoji props aan een photobooth maakt het mogelijk om die emoties in echte foto's vast te leggen.

Conclusie:

Fotoprops zijn de leuke en speelse toevoegingen aan photobooths die de sfeer van elk evenement verbeteren. Of het nu gaat om grappige snorren en lippen, trendy hoeden, of thematische rekwisieten, deze props zorgen ervoor dat gasten zich helemaal kunnen uitleven voor de camera en zorgen voor blijvende herinneringen aan de speciale gelegenheid. Dus, als je binnenkort een evenement organiseert, vergeet dan niet om een fantastische reeks fotoprops voor je photobooth te verzamelen!